Groot aanbod winkels Gratis parkeren Elke dag verse producten


Overzicht winkels Winkelcentrum Nieuw Dalem

Bij plusmarkt kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. In de winkel kunt kiezen uit een ruim assortiment aan verse vis, vlees, zuivel, internationale artikelen, drogisterijprodukten en natuurlijk een uitgebreid wijnassortiment.

De plusmarkt staat garant voor:

-      meer Aandacht
-      meer Voordeel
-      meer Vers
-      meer Duurzaam

Als bloemist in gorinchem laat Annet Flowers je genieten van bloem en groen. Voor een indrukwekkend kleurrijk boeket, een bloemstuk voor speciale gelegenheden, rouw arrangementen en zomerbloemen kun je in de bloemenwinkel van Annet Flowers terecht. Online bestellen kan eenvoudig via de webwinkel.

Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!

Toonaangevend in schoonheid en gezondheid. Dat is waar DA voor staat. En als je het aan consumenten vraagt, klopt dat ook. Want DA werd elf jaar op rij door hen uitgeroepen tot de beste drogist van Nederland.

Danish Coiffures staat garant voor een optimale haarverzorging en ambiance. Door onze jarenlange ervaring ga je zeker met de perfecte coiffure de deur uit.

In de winkel kunt u terecht voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren. Op de website geven we u een ‘kijkje in onze keuken’ en maakt u kennis met onze passie voor het slagersvak. U zult zien dat we altijd iets meer te bieden hebben!

 

Bakkerij Margriet 'De verse bakkerij voor u'! Bakkerij Margriet is een begrip sinds ruim 20 jaar in Gorinchem. Dit jaar zijn wij uitgeroepen als leukste bakker van Gorinchem! Wij bieden het beste voor onze klanten.

Het beste chinees restaurant van Gorinchem. met gratis parkeergelegenheid voor de deur. ook op zondag geopend.

Geef je huis een warm en huiselijk gevoel met mooie kaarsen, diverse woonaccessoires, zachte kussens en de leukste hebbedingen voor in je huis. Onze artikelen brengen extra sfeer in je huis voor een fijn gevoel wanneer je lekker in de bank zit.

Een goed en supervoordelig winkelaanbod, dat zoveel mogelijk wordt afgestemd op de actuele wensen van de lokale consument. Op basis van die succesformule heeft de supermarktketen Nettorama zich sinds de oprichting in 1968 ontwikkeld tot een trendsettende 'merkendiscounter'.