Loading

Paashazen zoeken in de speciale paastuin van winkelcentrum Nieuw Dalem

Nieuw Dalem staat de komende weken geheel in het teken van een leuke paasspaaractie voor het hele gezin. Niet alleen kunt u sparen voor een heerlijke reuzepaashaas van chocolade, er zijn zelfs familietickets voor De Efteling te winnen!Actiebeeld golden bunny.jpg

Vanaf vrijdag 22 maart krijgt u bij elke besteding van €5 een paaszegel. Als uw spaarboekje vol is, kunt u deze bij de winkels op Nieuw Dalem inleveren voor een speciale voucher. Op zaterdag 20 april tussen 13:00 en 16:00 uur zal er een heuse paastuin worden aangelegd op het winkelcentrum, waarin honderden paashazen zijn verstopt. Met de opgespaarde vouchers kunt u tijdens dit bijzondere paasevent zelf een paashaas komen uitzoeken. En niet zomaar een paashaas, maar een chocoladepaashaas van maar liefst 47 cm hoog, gemaakt door de eigen bakker van Nieuw Dalem: Bakkerij Margriet.

Eftelingkaartjes winnen
Hoewel alle paashazen er hetzelfde uitzien, zijn er twee extra bijzondere exemplaren verstopt in de paastuin. Bij deze paashazen is namelijk een speciale gouden sticker onderop geplaatst. Als u de gelukkige bent die een paashaas met zo’n gouden sticker vindt, dan krijgt u ook nog eens vier entreebewijzen voor de Efteling! Hoe meer vouchers u bij elkaar spaart, hoe meer paashazen er mogen worden uitgezocht. En dus een nóg grotere kans op deze speciale ‘golden bunny’…. Alvast veel succes!