Loading

Deco Home Gorkum verhuist naar winkelcentrum Nieuw Dalem

Verf- en behangspeciaalzaak Deco Home Gorkum opent in januari de deuren van haar nieuwe vestiging op winkelcentrum Nieuw Dalem. De winkel, die nu nog is gevestigd in het Piazza Center, verwacht na de verhuizing niet alleen nog meer winkelgemak te kunnen bieden, maar ook een groter assortiment producten, waaronder het nieuwe merk Signatuur, dat exclusief bij Deco Home Gorkum verkrijgbaar zal zijn.

Als eigenaren van de enige verf- en behangspeciaalzaak in de regio zijn Kees en Annemiek Eikelboom geen onbekenden in Gorinchem. Al ruim 14 jaar is hun winkel in het Piazza Centrum gevestigd en ze hebben dan ook een grote vaste klantenkring in de regio opgebouwd. Kees Eikelboom; “We kijken ernaar uit om naar Nieuw Dalem te verhuizen, een centraal gelegen locatie met diverse andere winkeliers die het ambacht nog hoog in het vaandel hebben staan. De verhuizing geeft ons bovendien de mogelijkheid om eens met een frisse blik naar de inrichting en het assortiment te kijken en zo een geheel nieuwe en nóg betere Deco Home Gorkum neer te kunnen zetten”.

Parkeren voor de deur 
De stap naar Gorinchem-Oost is geen onlogische voor Deco Home Gorkum. Zo wilde Kees Eikelboom met zijn winkel het liefst in Gorinchem blijven. De binnenstad had hij al snel weggestemd, klanten van Deco Home moeten immers lekker dichtbij kunnen parkeren. Ze moeten ‘even’ een pot verf of rol behang op kunnen halen zonder daarna al te ver te hoeven sjouwen. Met parkeerruimte direct voor de deur wordt het voor hen voortaan alleen maar makkelijker om even langs te komen.

Signatuur
Deco Home is veel meer dan een verf- en behangspeciaalzaak. Zo kunnen de vakmensen van Deco Home Gorkum de volledige afwerking van een huis verzorgen, van advies tot gedegen uitvoering. Of het nu gaat om het buitenwerk, het leggen van een vloer of het schilderen of behangen van de slaapkamer. Het brede assortiment omvat bekende verfmerken als Sikkens en Sigma, maar ook exclusieve behang- en gordijnmerken als Eiffinger, Voca en Harlequin. Daarnaast voert Deco Home Gorkum vanaf januari exclusief het eigen kwaliteitsmerk Signatuur voor verf, behang, vloeren, gordijnen en zonwering.

Meer informatie: www.decohomegorkum.nl