Loading

Kennismaken: Kees Eikelboom van Deco Home

Als eigenaren van de enige verf- en behangspeciaalzaak in de regio zijn Kees en Annemiek Eikelboom geen onbekenden in Gorinchem. Al ruim 14 jaar is hun winkel in het Piazza Centrum gevestigd en ze hebben dan ook een grote vaste klantenkring in de regio opgebouwd. Het echtpaar Eikelboom vond het daarom hoogste tijd voor vernieuwing. Een nieuwe winkel, op een nieuwe locatie. Dat bekent immers ook een nieuwe inrichting en biedt de mogelijkheid om eens met een frisse en kritische blik naar het assortiment te kijken. Na een korte zoektocht viel de keuze uiteindelijk op winkelcentrum Nieuw Dalem.IMG_6515.jpg

Parkeren voor de deur
De stap naar Gorinchem-Oost is geen onlogische. Zo wilde Kees met zijn winkel het liefst in Gorinchem blijven. De binnenstad had hij al snel weggestemd, klanten van Deco Home moeten immers lekker dichtbij kunnen parkeren. Ze moeten ‘even’ een pot verf op kunnen halen zonder daarna al te ver te moeten sjouwen. Veel van de huidige klanten komen al uit Oost. En met de parkeerruimte direct voor de deur wordt het voor hen alleen maar makkelijker om even langs te komen.

Handige handjes
Hoewel Deco Home zich een verf- en behangspeciaalzaak noemt, is de winkel veel meer dan dat. Zo kun je via Deco Home de volledige afbouw van je huis laten verzorgen. Van het buitenwerk tot het leggen van een vloer en van badkamer tot het schilderen of behangen van de slaapkamer. Naast Kees, is er dan ook nog een fulltime, allround klusjesman in dienst. Beiden gaan het hele land door om huizen af te bouwen en mooi te maken. Daarnaast werkt Kees met een vast team van gespecialiseerde stoffeerders en elektriciens die hem ondersteunen als er extra handjes nodig zijn.

Van advies tot uitvoering
Hoewel je dus ook gewoon langs kunt komen om een rol behang of pot verf te kopen, gaan de meeste mensen voor het totaalpakket: van advies tot en met de uitvoering. Annemiek en vaste kracht Ilona geven advies in de winkel, terwijl Kees en zijn team zorgen voor een gedegen uitvoering. Arbeid en advies zijn dan ook de twee belangrijkste onderscheidende factoren die Deco Home zijn klanten biedt. Zo hebben ze niet alleen prijzen voor behang per rol, maar ook prijzen per rol inclusief opplakken. Gemak dient de mens en dan weet je bovendien dat het goed en professioneel gedaan wordt.

Via via
Hoewel veel klanten via de winkel bij Kees terechtkomen, is ook mond-tot-mondreclame erg belangrijk. Het kan dus zomaar gebeuren dat Kees bij meerdere huizen in dezelfde straat aan de slag mag, steeds weer via via doorverwezen door een buurman. Ook is hij regelmatig buiten de regio aan het werk. Zo is hij ooit bij een klant in Gorinchem begonnen om een aantal klussen in zijn huis te doen. Vervolgens werd hij gevraagd om ook de huizen van diens zoon en dochter op te knappen. En nadat de dochter vervolgens naar Rotterdam verhuisde, werd Kees gevraagd of hij misschien ook daar kon helpen om het huis op orde te krijgen. Haar vriendinnen waren vervolgens zo onder de indruk van zijn werk, dat Kees in Rotterdam nu een hele vaste klantenkring van vrijgezelle dames heeft opgebouwd!

Opening in januari
Op 1 oktober heeft Kees de sleutel gekregen van het nieuwe winkelpand op Nieuw Dalem. Echter, er moet nog veel gebeuren om daar een mooie Deco Home van te maken, dus daar wordt momenteel hard gewerkt. En uiteraard wil Kees wil de verbouwing en inrichting natuurlijk het allerliefst zelf doen. Uiterlijk in januari hopen Kees en Annemiek iedereen te kunnen verwelkomen in hun gloednieuwe Deco Home Gorkum.

Signatuur
Natuurlijk wordt de vestiging op Nieuw Dalem een echte Deco Home, met alle producten en merken die daarbij horen. Van bekende verfmerken als Sikkens en Sigma, tot exclusieve behangmerken als Eiffinger, Voca en Harlequin. Echter, Kees is vooral trots op zijn eigen merk Signatuur. Een lijn met producten van leveranciers waar hij al geruime tijd mee samenwerkt en die hij speciaal hiervoor heeft uitgekozen. Van verf, behang en vloeren tot gordijnen en zelfs zonwering. Producten waarvan Kees uit eigen ervaring als klusser kan zeggen dat het echt goede producten zijn voor een mooie prijs. En vanaf januari exclusief verkrijgbaar bij Deco Home Gorkum.