Loading

Zomerspaaractie bij Winkelcentrum Nieuw Dalem

Dat wordt deze zomer heerlijk dobberen dankzij de nieuwe zomerspaaractie van Winkelcentrum Nieuw Dalem! Van 1 juni tot en met 6 juli kunt u Actiebeeld zomeractie.pngzomerzegels sparen en kunnen volle spaarboekjes worden ingeleverd voor een speciale voucher. Deze voucher geeft recht op een zomers luchtbed in de vorm van een vrolijk ijsje of een heerlijke pizzapunt. Bovendien maakt u ook nog kans op een 10-badenkaart bij Caribabad, de perfecte Gorcumse hotspot om uw nieuwe luchtbed te water te laten.

Summer Time event
Op zaterdag 13 juli wordt het winkelcentrum in tropische sferen gebracht. Zo zorgt een DJ die middag voor heerlijk zomerse muziek en kan er bij de retro foodtruck een lekker ijsje worden gehaald. Bovendien kunt u tijdens dit gezellige zomerevent uw opgespaarde vouchers inleveren tegen een zomers luchtbed.

Gratis naar het Caribabad
Van alle luchtbedden die tijdens het zomerevent worden uitgereikt, zijn er vier extra bijzonder. Deze zijn aan de onderzijde namelijk voorzien van een speciale gouden sticker. Degene die zo’n gouden sticker op zijn of haar luchtbed vindt, krijgt ook nog eens een 10-badenkaart voor het Caribabad. En hoe meer vouchers u bij elkaar spaart, hoe meer luchtbedden u mee naar huis mag nemen en dus een nóg grotere kans op een exemplaar met de speciale gouden sticker! Maar…. Op = op. Dus lever uw volle spaarkaart zo snel mogelijk in, zodat u zeker bent van een luchtbedvoucher.

***
Looptijd zomerspaaractie
1 juni tot en met 6 juli (zolang de voorraad strekt)

Nieuw Dalem Summer Time event
zaterdag 13 juli van 12:00 tot 16:00 uur.